pirmdiena, 2010. gada 1. februāris

Fotogrāfēšana

Arhitektūras un nekustamā īpašuma fotogrāfēšana

Piedāvājam nekustamā īpašuma fotogrāfēšanu, fotogrāfiju retušēšanu (piemēram netīri logi, nepamanīti traipi, objekti), foto montāžu (piem. izteiksmīgas debesis, auto pie mājas utml.), kā arī fotogrāfiju lielformāta druku uz dažādiem materiāliem.

Papildus tiek sniegtas arī konsultācijas par nekustamā īpašuma aprakstu izveidi un ieteicamo vizuālo materiālu izveidi. Kā arī piedāvajam izveidot reklāmu dizainu publicēšanai avīzēs un žurnālos.

Ēku interjeri un eksterjeri, ainavu dizains — to visu var attiecināt uz vienotu foto objektu grupu, ko mēs saucam - nekustamais īpašums.

Nekustamā īpašuma fotogrāfēšana ir samērā sarežģīts fotogrāfēšānas veids, jo ēku fotogrāfēšana ne vienmēr notiek ērtos apstākļos – jārēķinās ar ielu apgaismojumu, ēkas izmēriem un novietojumu, transporta kustību ap ēku, kuru vajag nofotogrāfēt, kā arī daudzi citi apstākļi var traucēt veiksmīgai fotosesijai. Tāpat arī māte daba mēdz „sazvērēties” pret fotogrāfēšanu – piemēram ir zināms, ka konkrētajai ēkai visveiksmīgākais ir rīta apgaismojums, bet kā par spīti visi rīti, katru darba dienu ir apmākušies vai lietaini...

Arhitektūras un nekustamā īpašuma fotogrāfēšana notiek fotogrāfam izbraucot uz fotogrāfēšanas vietu, kas saistīts ar ceļa izdevumiem un papildus laika patēriņu. Nekustamā īpašuma fotogrāfēšana var būt – dzīvokļu interjera fotogrāfēšana, kotedžu, ēku fotogrāfēšana. Tāpat var būt nekustamā īpašuma nakts kadru fotogrāfēšana. Nekustamo īpašumu firmām, mākleriem, kā arī privātpersonām, kuras vēlas pārdot savu īpašumu, šajā laikā, kad nekustamā īpašuma tirgū vērojams pagrimums, ir īpaši svarīgi kvalitatīvi fotomateriāli, kuros parādītas un izceltas visas īpašuma pozitīvās vērtības.

Šobrīd nepietiek ar netīra pagalma fotogrāfiju, lai pārdotu dzīvokli!



Potenciālajam pircējam ir jāparāda īpašums tā, lai viņam vismaz rastos vēlme tajā dzīvot. No tā cik ērti un mājīgi cilvēks jutīsies aplūkojot nekustamā īpašuma foto, interjera fotogrāfiju, ir atkarīgs, vai viņš ieinteresēsies par šo īpašumu. Pārdošanas process sākas no cilvēka pozitīvās vai negatīvās uztveres.

Tātad pozitīvs, uz pārdošanu vērsts pārdošanas process sākas no kvalitatīvas fotogrāfijas.



Lai sanāktu veiksmīga fotosesija, fotogrāfam jābūt īpaši vērīgam – nepietiek tikai ar veiksmīgu rakursu. Ir jacenšas fotogrāfijā parādīt arī īpašuma „dvēseli”. Kas gan spēj labāk parādīt īpašuma dvēseli, ja ne sīkas detaļas: biezs frotē dvielis, kas karājas vannas istabā, svaigi pļauts zāliens pie mājas, karsta kafija uz biroja galda… Bez šiem sīkumiem telpa šķitīs kā pamesta, „nedzīva”, tādēļ nekustamā īpašuma fotosesijai vēlams rūpīgi sagatavoties.

Tūkstots vārdu ir nekas, salīdzinājumā ar vienu fotogrāfiju...

Tāpat nekustamā īpašuma fotogrāfijas ir nepieciešamas celtniecības firmām, arhitektūras birojiem, veikaliem, restorāniem, kafejnīcām un viesnīcām, biroju centriem – šajos gadījumos nekustamā īpašuma foto tiek izmantots viņu pakalpojumu reklamēšanai.

Vai arī Jūs varat vienkārši savas lauku mājas foto piekārt pie sienas savā pilsētas dzīvoklī, un garajos ziemas vakaros lūkoties un atcerēties pagājušo vasaru un tās burvību! Šī bilde būs nekustamā īpašuma foto, kas kalpo kā interjera elements īpašas noskaņas izveidei.
Kontakti

SIA B-STYLE
GSM: 26577855, 28310079
e-pasts: info@logotype.lv
http://www.logotype.lv/foto.html
Disqus Comments

Lapas Runā

Populāras ziņas