pirmdiena, 2010. gada 1. februāris

Fotogrāfiju apstrāde

Fotogrāfiju apstrāde un retušēšana

Nepieciešama fotogrāfiju apstrāde vai retušēšana? Mēs piedāvājam šo pakalpojumu gan privātpersonām, gan juridiskām personām.

Mēs parūpēsimies par jūsu fotogrāfiju kvalitāti, veiksim arī šādus nelielus uzlabojumus (vienkaršā fotogrāfiju apstrāde) – izdzēsīsim datumu, likvidēsim sarkano acu efektu, veiksim asuma, spilgtuma un kontrasta korekciju kā arī krāsu balansa korekciju, pārveidosim no krāsainas uz melnbaltu vai sepijas tonī.

Ja Jūsu mīļākā fotogrāfija ar laiku ir zaudējusi savu pievilcību vai bijusi bojāta, bet nav fotogrāfijas negatīva vai sākotnējā attēla, nebēdājiet, mēs varam palīdzēt!



Izmantojot retušēšanas metodi, Jūs varat pilnībā vai daļēji atjaunot savu attēlu.

Fotogrāfiju korekcija

Psihologi apgalvo, ka, lai uzturētu iekšējo harmoniju cilvēkam ir daudz veselīgāk regulāri lūkoties veiksmīgā savā fotogrāfijā, nekā spogulī...
Tad kādēļ, gan neieklausīties šai padomā? Mēs visi taču zinām par dziedinošo un dzīvi uzlabojošo domu spēku!

Ar retušēšanas un foto montāžas palīdzību var lieliski uzlabot kadru: nokoriģēt sejas vai ķermeņa formu, „uzlikt” vai piekoriģēt makijāžu, izlīdzināt ādu – noņemt pumpas, rētas un grumbas, izcelt matu kuplumu. Neskatoties uz visām šīm būtiskajām izmaiņām fotoattēls saglabās dabisku izskatu un individuālo skaistumu, bez iejaukšanās pēdām. Jums nav jāuztraucas par to kā mēs to izdarīsim, jums tikai jāapraksta, kas jāizdara - 9 no 10 kadriem lieliski padodas koriģēšanai.

Fotokorekcijai tiek pieņemtas gan amatieru, kas neprasa padziļinātu augstas kvalitātes retušēšanu, gan profesionālās fotogrāfijas, portfolio, reklāmas. Apstrādei tiek pieņemtas dažādas izšķirtspējas un lieluma fotogrāfijas.

Reklāmas retuša

Reklāmas retušu izmanto cilvēku fotogrāfiju, priekšmetu un preču fotogrāfiju, arhitektūras fotogrāfiju vizuālai pilnveidošanai drukas un intereneta vajadzībām.

Izmantojot reklāmas retušu var: izgriezt priekšmetus no fona, izcelt kādas priekšmetu detaļas, novērst defektus attēlā, veikt krāsu korekciju un krāsu gammas izmaiņas, panākot konkrētam stilam atbilstošu noskaņu, papildus var izveidot kolāžu un veikt dizaina darbus reklāmu noformēšanā.

Kāzu fotogrāfiju apstrāde



Kopš pirmo fotogrāfiju parādīšanās, paši dārgākie cilvēkiem ir sev tuvo cilvēku attēli un fotogrāfijas, kurās iemūžināti dzīves svarīgākie notikumi.



Īpašu vietu dzīvē ieņem tāds svarīgs notikums kā laulības. Kāzu kolāžām un fotogrāfijām jāizskatās neparasti un jāuzlabo noskaņojums, radot vēlmi atkal un atkal tās apskatīt, atgriezties tajā gaišajā, laimes un gaismas pilnajā dienā. Kāzu montāža ļaus jums saņemt gleznainu, stilīgu un pats galvenais – unikālu albūmu!

Iespējami dažādi montāžas stili: mūsdienīgā vai klasiskā romantika, retro, modern. Neskatoties uz vecumu, sabiedrisko stāvokli un māksliniecisko gaumi, jūs atradīsiet jums tuvu un neatkārtojamu stilu! Kāzu kolāžas var sastāvēt no vairākām fotografijām, kas ietvertas neparastā noformējumā, vai arī var būt oriģināli apstrādātas atsevišķas fotogrāfijas.

Tāpat iespējama viegla kāzu fotogrāfiju apstrāde, retušēšana vai restaurēšana.

Kontakti

SIA B-STYLE
GSM: 26577855, 28310079
e-pasts: info@logotype.lv
http://www.logotype.lv/foto_apstrade.html
Disqus Comments

Lapas Runā

Populāras ziņas