pirmdiena, 2010. gada 1. februāris

Fotogrāfiju restaurācija

Fotogrāfiju restaurācija, atjaunošana un izkrāsošana

Praktiski katrā ģimenē ir vecs fotoalbums ar fotogrāfijām. Atcerieties cik interesanti bērnībā bija aplūkot šīs fotogrāfijas? Šajās fotogrāfijās nav attēloti vienkārši cilvēki – tajās ir iemūžināta jūsu dzimtas vēsture, katrs kadrs apraksta kādu no jums tuvo cilvēku dzīves mirkļiem.

Fotogrāfiju restaurācija un atjaunošana nepieciešama tādēļ, ka gadi diemžēl nesaudzē sirdij tik dārgās fotogrāfijas. Pēc kāda laika jūs pamanāt, ka tās izbalo, plaisā, saburzās, ir noplīsuši stūrīši un šķiet, ka jau vairs neko nevar iesākt. Taču laba fotogrāfiju restaurācija var atgriezt dzīvē vecos ģimenes fotoalbumus!

Laba fotogrāfiju restaurācija var atgriezt dzīvē vecos ģimenes fotoalbumus!



Jūs vēlaties uzzināt kā norit fotogrāfiju restaurācijas process? Jūs baidāties, ka restaurējot vecās fotogrāfijas, tiks sabojāti oriģināli? Nē, Jums par to nav jāuztraucas – vecās fotogrāfijas paliks neskartas, jo tās tikai noskenēs un pārvertīs ciparu formātā un tiks jums atdotas veselas un neskartas! Tālākā fotogrāfijas restaurācija notiks retušējot tās digitālo attēlu.

Šis darbietilpīgais un laikietipīgais restaurācijas un retušēšanas process iekļauj sevī – skenēšanu, plaisu, locījumu un pleķu likvidēšanu, kontrasta un krāsainības atgūšanu, krāsu korekciju, zaudēto detaļu un fragmentu pārzīmēšanu.

Tāpat iespējams izkrāsot fotogrāfijas, kuras sākotnēji bijušas melnbaltas. Restaurējam un sagatavojam drukai jebkura vecuma fotogrāfijas.

Jūs varat pasūtīt vesela ģimenes albuma fotogrāfiju restaurāciju, pat, ja fotogrāfijas būs dažāda vecuma. Šāds restaurēts ģimenes fotoalbums ir arī lieliska dāvana jubilejā.

Pēc fotogrāfiju restaurācijas ir iespējams izveidot arī dzimtas koku ar fotogrāfijām un nodrukāt to lielformāta drukā.

Darba cena tiek aprēķināta atkarībā no sarežģītības.
Lielāka apjoma darbiem piešķirtās atlaides un izpildījuma kvalitāte Jūs iepriecēs!

Kontakti

SIA B-STYLE
GSM: 26577855, 28310079
e-pasts: info@logotype.lv
http://www.logotype.lv/foto_restauracija.html
Disqus Comments

Lapas Runā

Populāras ziņas