pirmdiena, 2010. gada 1. februāris

Fotomontāža

Fotomontāža, foto kolāža.

Pakalpojums: fotogrāfiju montāža, fona un cilvēku nomaiņa. Fotomontāža un kolāža – objektu pārvietošana, izdzēšana vai pievienošana kadra kompozīcijā. Šīs darbības tikai sākumā šķiet banālas un vieglas. Patiesībā, lai skatītājs nesajustu fona nomaiņu, no fotoapstrādes meistara tiek prasīta ilggadēja pieredze, labas tehniskās zināšanas, „piešauta roka”, vērīga acs un laba gaumes izjūta, jo tās ir tās lietas, bez kurām nevar panākt reālistisku rezultātu.

Jebkuru pārspīlējumu formās, apgaismojuma un krāsu toņu krāsu atšķirību skatītājs uzreiz pamanīs un „pieķers” melos...

Galvenais rezultāts, kas jāpanāk ar fotogrāfiju montāžu un retušu ir dabisks, reālistisks izkats par spīti visām milzīgajām izmaiņām.



Parasti ar fotomontāžas palīdzību uzlabo cilvēku sejas un ķermeņus, lielus un mazus objektus vai to detaļas, ainavu detaļas, arhitektūras foto detaļas, interjera un apģērbu detaļas.

Fotokolāžas veido arī, lai iepriecinātu savus draugus – pārveido fotogrāfijas par apsveikuma kartītēm, fotogrāfijām rāmīšos, pievieno dažādus uzrakstus, veido kolāžas dažādos stilos – retro, fantasy, pin-up, fotogrāfija + zīmējums, u.c., vai vienkārši draudzīgā fotokolāžā.

Fotokolāža var kļūt par lielisku negaidītu dāvanu mīļotajam cilvēkam par godu kādam zīmīgam datumam. Un fotogrāfija, kas nodrukāta uz audekla un ierāmēta, jubilāram kļūs par dāvanu, kuru vēl ilgi atcerēsies un kuru vēl pēc gadiem vēros piekārtu pie sienas.

Fotogrāfijas stilizējot un izmantojot fotomontāžu, nodrukājot uz audekla var panākt gleznas efektu.

Darba cena tiek aprēķināta atkarībā no sarežģītības.
Kontakti

SIA B-STYLE
GSM: 26577855, 28310079
e-pasts: info@logotype.lv
http://www.logotype.lv/fotokolaza.html
Disqus Comments

Lapas Runā

Populāras ziņas