pirmdiena, 2010. gada 18. janvāris

A4 formāta bukleti

A4 formāta bukleti

Pēc tam, kad izstrādāts firmas stils, nodrukātas veidlapas, ir īstais laiks sakārtot cenu lapas un izveidot informatīvos materiālus. Ja Jums ir nepieciešami drukāti reklāmas materiāli, bet nav nepieciešami tik plaši kā brošūras vai katalogi, tad bukleti būs vispiemērotākais risinājums. Buklets ir kā zelta vidusceļš starp skrejlapu un brošūru.

Piedāvājam izveidot dizainu un nodrukāt ofsetdrukā abpusējus pilnkrāsu A4 un A3 formāta bukletus. Tā kā bukletam ir jārada respektabls iespaids, tad iesakām izmantot drukai glancētu papīru 150-250 g/m².

Bukleti ir viens no reklāmas visizplatītākajiem poligrāfijas izstrādājumiem. Tie ir neaizstājami izstādēs un prezentācijās. Bukleti ir savā ziņā līdzīgs informācijas nesējs kā skrejlapas, taču atstāj respektablāku iespaidu.

Bukleti sniedz iespēju ērti un pārskatāmi informēt potenciālos un esošos klientus par jūsu kompānijas darbības veidiem, precēm un pakalpojumiem.

Pilnkrāsu drukā veidotas A4 cenu lapas un reklāmas bukleti jūsu klientiem sniedz gan vizuālo baudījumu fotogrāfiju veidā, gan informāciju, kas izraisīs interesi par reklamēto preci vai pakalpojumu.
Disqus Comments

Lapas Runā

Populāras ziņas